vrijdag 1 februari 2008

heerlijke noordoostendroomreis van men leven!

HEENREIS: MONTES CLARS - BELO HORIZONTE - SAO PAULO - BRASILIA

tegen 16,30 aangekomen aan de luchthaven van Montes Claros daar was tine dan al en nog een Oostenrijkse Jenny. Onze vlucht had al twee uur vertraging, maar da was geen probleem, kwamen we aan in BH (Belo Horizonte) onze vlucht zou vertrekken om 20u35 maar onze vlucht werd echt al elke keer uitgesteld, Tine me haar engelengeduld, Jenny me hare stomme kop die Tine en mij al serieus begon tegen de steken, uiteindelijk horen we om 1uur snachts dat onze vlucht is afgelast en dat we er pas ene hebben om 7uur 20, Dus had Ocean air in een super chique hotel gestoken, allemaal op hun kosten dus wel sava, Na twee uur slapen moesten we weer opstaan om terug naar de luchthaven te gaan, daar was al een geluk nix mis me onze vlucht, om 9uur landen we in Sao Paulo natuurlijk stond niemand ons daar op te wachten, wij bellen naar Belotour (organisatie van de reis) en bleek dat de bus naar Brasilia al vertrokken was, en dat we doodleuk maar een vlucht naar Brasilia moesten betalen, mochten we nog eens 380 reais betalen .. Daar stond ons weer niemand op te wachten, hebben we nog wo'n drie uur mogen wachten en toen kwam een busje ons naart hotel brengen.
In het hotel direct gaan zien of er al Belgen waren toegekomen: Toon, Ann Sofie en Nele waren daar al.. en dan nog wat zitten socialisen met duitsers, ijslanders, die Duitse Hellen, zotte doos, zat ons de Samba en Arrosh aan te leren, nog eens goed gelachen, en om 1 uur kwam de bus dan eindelijk aan :-) was tof om alle Belgen terug te zien : belgen : Ann Sofie, Tine, Nele, Nicolas, Toon, Wouter, Ilona, Pieter, Chloe, Bartje, Elisa, en Isabel. Voor 6uur ons bedje ingekropen en toen was de trip echt begonnen..

BRASILIA

Vndaag heel wat sight-seeing gedaan, kan me de namen niet allemaal meer herrinneren maar we hebben het justuitiepaleis, de brug, een grote maquette van Brasilia, de hoogste vlag ter wereld, nen hoge toren waaruit ge heel de stad kon zien, een bol gebouw en een chique kathedraal gezien. Qua architectuur steekt deze stad echt chique ineen. Na het avondeten waren we vrij int hotel, we moesten om 11 u gaan slapen omdat we der om halfvijf al weer uit moesten ma dat werd totaal niet gecontroleerd, iedereen zat zo te samen in 1 kamer niemand kende elkaar echt al en toch zat er echt al sfeer in, de Juan (colombiaan) me de gitaar, en dan zo me iedereen geimproviseerd aant zingen was echt grappig :) nog me iedereen zitten babbelen supergezellig. en blijkt dat iedereen al zo'n 8 - ... - 14 kg is bijgekomen dus met men 7 ben ik geen uitzondering :-) Om 5u vertrok de bus, ik had nix gesklapen snachts dus lag heel den tijd te slapen, daarna met Wouter, Pieter, Chloe, Tine, Juan, Veerle, Mexicane en Duitsers ik ga op reis en ik neem mee gespeeld : ik neem mee: ... "die ambetante Duitse" "mijjn DVD collectie van de hymne van Brasilie" ... achjah was wel grappig Tegen 22u in Lencois aangekomen, avondeten, nog me de Belgen buiten gezeten, en supermoe menne nest ingekropen

LENCOIS

Heel vroeg ontbeten en naar grotten gaan zien, was wel nog een grappige gids, in die gro ook zo 3 minuten volledige stilte int donker gedaan, waas echt wel chique, het was echt donkerder dan zwart, weer een heuse beklimming van trapjes moeten doen om uit die grot te geraken. Na he middageten zijn we dan zo nen berg gaan beklimmen, ma echt dat was zoooh vermoeiend ik kon gewoon nimeer , die Ilona zo keidroog: Viagem dos sonhos jaja zenne! :-) Maar eens ge boven waart was da echt vet uitzicht! was de moeite wel waard geweest. Met de bus naar een andere plek getrokken en daar weer een afdaling door de natuur, naar zo'n watervallen waar ge dan mocht in zwemmen, verfrissend bad deed echt wel deugd na die vermoeiende dag, terug naar het hotel voor het avondeten en dan was er een capoeiravoorstelling int hotel, echt wel supergraaf, mochten we opt einde ook zo deelnemen, waren ook wel schone manne tussen die capoeiristas tusse, en zo de patrick, een superschattig manneke van 6 ofzo, die dee alles mee, tmaakt ni uit alsem op zenne zak ging :-) nog wat gebbabeld en toen men bed ingekrope..
Vroeg optgestaan en met zo'n gids gaan wandelen, tussen smalle paddekes met rotsen in de natuur, weer heel vermoeiend maar weer zo'n superschoon gebied, kwamen we beneden aan bij zo watervallen en een natuurlijke glijbaan enal, konden we van de rotsen springen , .. at liggen zonnen, en dan na het middageten naar Salvador vertrokken...

SALVADOR

Savonds nog naar zon pizzeriake gegaan, waar ik en Isabel over de Mexicane zaten ma geen woord durvden zeggen (hehe weet ge nog Isabel :D) dan naar het hotel en meteen gaan slapen.
De dag erna zijn we dan me een boot me alleen onze groep heel den dag weggeweest, was echt zoooo muug chill, iedereen was vrij moe na al die beklimmingen in Lencois dus dat uitrusten en chillen op den boot kwam echt goed van pas :-) Was weer superveel sfeer op den boot, muziek, iedereen aant dansen, veel fotos getrokken, kwamen we naar 3 uur varen aan op een onbewoond eiland, supermooi, daar konden we dan zwemmen en bleven we staan tot na het middageten, nog doorgevaren naar een ander strand vol me barrekles, wel wat toeristischer, 'saonds in de pizzeria was het food contest, en ik heb de Marcos en de Pieter verslagen :p en toen waren de pizzas op .. :P maar Toon mag zich tog de winnaar noemen!
Volgende dag wat cultuur gaan opdoen: naar de eerste vuurtoren van Brazilie gaan zien, was er zo toeristisch me al die manne die weetikveelwat zaten te verkopen, naar Pelourinho gegaan, het historischre stadsgedeelte, wat echt wel iets heeft, die avond gingen we naar zo'n folclore voorstelling, maar dat was echt met alle dans in, met vuur enal, en capoeira, wel vetjes.
Volgende dag heel de dag op de bus gezeten van Salvador naar Recife

RECIFE

In de ochtend was het Citytour, door Recife en naar Olinda (stadje) Daar de Frevo dans gezien (den typischen dans van carnaval van de staat pernambuco) en in de namiddag naar het strand van Porto de Galinhas gegaan, daar had bena iedereen dan zo'n henna tatoo laten zetten, Tine me hare mislukte "made in Brazil" tattoo hehe, toch eens goed mee gelachen :-) Na het avondeten met de groep naart strand geweest, nog eventjes naart zwembad gegaan en dan met Isabel en stomme Ann Sophie is de kamer van Juan (Colombia), Miguel en Javier (Mexicanen) Daar heel de avond blijven hangen, zelf in slaap gevallen, en 15 minuten later moesten we alweer opstaan om naar Fortaleza te reizen. Der waren wafels als ontbijd dus mijnen dag was weeral goed he :-)

FORTALEZA

In de bus tot 7 uur savonds liggen pitten en dan met Hannah (usa), Javier, Chloe, Elisa, Ann Sophie en ik "truth or dare" zitten spelen, achjah toch alles om je bezig te houden he, maar amai nog goed gelachen: Hannah die in haar onderbroek door den bus loopt, Elisa die de slapende chinees in zen gezicht tuft, Chloe die een slapende ijslandse muug hard int gezicht slaagt :) hehe
Nog int restaurant gaan eten en dan me nen helen hoop buiten gezeten, hnog 3 massagekes gekregen :-) nog wa op de kamer van de jongens gezeten en daar weer in slaap gevallen ..
In de ochtend en de namiddag zijn we naar zo'n club gegaan aant strand, waar ge vanalles kon doen. Zijn we eerst me de paardjes langs de kustlijn gaan wandelen, dan in de zee gaan plonzen, gewoon wat chillen, dan voor een halfuur zo'n professionele massage gekregen, de Belgische jongens hadden dan allemaal rond hunne linkertepel zo'n sterreke in henna laten tattoeren :-) was wel grappig, nadien stapte iedereen echt keimoe op de bus, en dan was er nog zo ne citytour ma da ging der echt wel zwaar over.. Savonds zijn we dan nog naar zo'n marktje geweest, en daarna gaan feeste, was zon optrede waar zelf Tropa de Elite was (zijn keibekend in Brasilie) Was echt een zalig feesje, opt strand, ma ze waren daar al aant vechten, en had er al ene een ketting van een meisje van de groep afgetrokke, dus mochten gratis naar de VIP mja toen was het feesje al bena gedaan .. Der had zo ne gast van Tropa de Elite den telefoonnummer van zo'n Duits sletje gevraatgt, en toen stonden ineens die manne van Tropa de Elite aan ons hotel! hotel was al aant klagen dat we veel te veel lawaai maakte dus kregen we een zaal waar we mochten zitte en daar zijn die mannen nog tot 4 uur gebleven ofzo (is dat niet graaf :P)

JERICOACOARA

Na een lange busreis moesten we uitstappen en wisseklen van bus, omdat onze bussen namelijk niet naar dat stadje geraakten. Zaten we in zo van die 4x4 bussen en van die open toeristebusjes echt zalig, nog een uurtje int donker gereden en toen kwamen we in Jericoacoara aan, echt zo'n supercharmant stadje, dat zal ik nooooit vergete! echt geweldig hotel ook, me zon tweede verdiepje in u kamer, elke kamer weer zo'n hangmat enal .. 'Savonds was het dan nog Forro in zon barretje, maar was echt doodoop en ben om 1uur al gaan slapen ..
Om 9 uur smorgend kwamen de buggytjes ons vlak voor het hotel halen, samen met Chloe en Elisa in den buggy, twas al meteen superharde sfeer, wij al onze belgische klassiekers aant kwelen, onze zelfgemaakte rap :Dhehe, eerst zijn we gestopt aan een meertje, daar kon je voor 10 reais op zon kajakbootjeding mee gaan om zeepaardjes te vissen, ma ben dan maar aant strand gebleven met Juan, Veerle, Toon en Javier, was wel chill, had dan met de Juan zon zandgevecht, maj wij hingen echt vol, gaan zwemmen in dat meertje en dan terug de buggy op, Voor het middageten zijn we gestopt aan zon mooi meertje tussenin de duinen, met hangmatten en ligstoelen in het water, lekkere langoustines gegeten MMM smiddags waren we terug int stadje en waren we vrij, met Elisa, Tine, Isabel en Chloe aan een barreke gezeten en dan zo de groten zandberg opgeklommen :-) en dan nog samen me den helen hoop savonds in de skybar gezeten ...
De volgende dag was heel de dag vrij, ben ik in de ochtend met Javier, Miguel, Elisa, Chloe , .. gaan paardreden, ik vroeg zo een rustig paard, die vent komt der me een paard af en kdenk van aah das goed, ineens zegge ze zo van aah nee pakt dat paard maar, zo'n enoooorm wit paard! maj maat das muuug groot, ik geraakte der amper op, iedereemn weer goed aant lachen .. zijn we langs het strand en de kustlijn gereden, in de duinen, en ik die nog nooit gepaardrijd had, zat er als nen echte zenne, op men muug groot paard in gallop :d maat das echt zooo heerlijk! Smiddags nog een terraske gaan doen, heerlijke spaghetti bolognaise gaan eten, en dan met Elisa en Ilona voor een heerlijke massage gegaan, savonds dan nog naar zon barreke gegaan, ma we moge eigenlijk ni drinke omdat er op deze reis ook mensen van 16 meezijn en in brasil moogde pas van 18 jaar drinken en jah anders loopt iedereen al van smorgends vroeg meurig rond he, ma dus we zaten daar me onze coctails en ons bier, ineens zie kik een monitrice voorbij lopen, ikke van shit Elaine isser! iedereen zen glazen onder tafel, matuurlijk breekt chloe haar glas weeral! :D wij gaan allemaal echt neer :Dnog ffkes op de kamer van de latinos gezeten en dan gaan slapen ...
De volgende dag rezen we weer door naar Natal, een lange reis, maar weeral goed geamuseerd em dan nog heel den tijd het laatste sizoen van The OC op de bus gekeken dus was wel chill..

NATAL

In de ochtend zijn we zo een Fort aan het strand gaan bezoeken dat ooit door de Holanders werd aangevallen, maar dat had ik men vorige bezoekje aan Natal in November al bezocht dus was niet veel nieuws.. en in de middag zijn we naar het strand van Genipabu getrokken, waar ik en Isabel nog heel wat toeristische inkopen hebben gedaan enzo, in de namiddag/avond zijn we met zen allen het zwembad ingedoken tot het donker was, wel gezellig, nog een saunake gedaan, gaan eten, en doodop in bed gekropen

SALVADOR

Voor onze reis van Natal naar Itacaré stopten we nog even in Salvador omdat die reis anders te lang was, daar was al een 4tal dagen zon keibekend festival aan de gang: Festival de verão. En dan mochten we daar naartoe van de monitoren, dat was echt zooooh zalig, na onze langre busreis kwamen we daar dan tegen 1u aan int hotel en om 2 u kwamen we aan opt festival. Dat was echt muuug groot, was nog zo’n optreden van Jamil, die hier ook superbekend is in Brasilie, en die sfeer daar was echt zalig, Salvador ligt in Bahia, daar waar al het schone volk van Brazilie zit, dus ge kunt u wel al inbeelden wat voor gostoso gatinhos daar rondliepen :P Was echt een geslaagde avond, maar 5u30 moesten we terugkeren naar het hoytel, daar snel gedoousht, ontbeten en doorgerezen naar Itacaré.

ITACARE

Tegen 8uur int hotel gesettled, iets gaan eten en mug moe direct in slap gevallen.
Om kwart voor 7 boenken ze op ons deur om ons te wekken, wij van shit eh we zijn te laat, kleden ons aan en spurten naart ontbijd, bleek dat we daar als enige zaten en we nog anderhalf uur hadden voordat we vertrokken, zijn we ons rustig aant zwembad gaan leggen, Derna heft de bus ons afgezet aan zo’n wandelpadje met een gids, gingen we vier mooie stranden bezoeken, was dat eerst zo door de natuur, tussen palmbomen en rotsen stappen, en dan kwamen we uit aan zo’n strand, alle 4 de stranden die we bezochten suuuupermooi, helemaal niet toeristisch of nix, blauwe hemel, palmbomen, prachtige zee, hoge verfrissende golven, heet zand onder je voeten, echt heerlijk. Namen van die stranden: engenhoca/ havaizinho/ camboinhas en itacarezinho. Savonds gaan eten en dan waren we vrij …
Volgende dag stond ere en rafting op het programma, was in twee groepen verdeeld, ik was de groep in de ochtend samen met Chloe van de Belgen, warden we met zon landrooverke opgehaald waar ge met 10 man in moest (niet confortabel!) redden we een uur zo op vanalle zandweggetjes echt int oerwoud persies :P op den top van den berg was er zelf nog een heel arm dorpje gevestigd enal, toen we daar aankwamen kregen we meteen reddingsvest + helm op onze kop gezegt en wat uitleg en waren we in ons bootje, ik naast Guilherme en bij Chloe in den boot, hadde ne kei schattige gids mee, bij de eerste afdaling lag de Guilherme dus al overboord, die echt zo 10 meter voor diejen boot aant drijven, naar beneden, tussen de rotsen, echt zot, had de gids ons ook ergens vastgezet in een stroming en kwam onzen boot vol me water te komen, zodat we bena zaten te zinken, op een bepaald moment meren we zo aan en mochten we van een rots van 10meter springen, was welt of, ma toch hoger dan ik dacht, achjah was echt een tof raftingske, op terugweg supermoe, en ons dan voor de rest van den dag met de latinos en Duitsers aant zwembad geplaceerd, wel chill, benk in de hangmat men boekske gaan lezen, nog wat geslapen, en toen wat avondeten, nadien nog me alle Belgen naart stadje getrokken om iets te gaan drinken en dan kapot men bed in.. En de volgende morgend weer doorgereisd…

ARRAIAL D’AJUDA (PORTO SEGURO)

Om 15u kwamen we daar aan, iedereen goed moe, gingen we eerst naar zo’n capoeiravoorstellingetje gaan en nadien een citytourken, nog wat toeristische winkeltjes bezocht, met de bus langs allemaal stranden gereden en dan naart hotel gekeerd.
Volgende dag zijn we naar een supertoeristisch strandje gegaan, bij zo’n heel bekend barreke: AXE MOI daar kan je dus opt strand zitte, vol met stoellekes en tafels, mug heet, maar me superkoud water dus dat verfrist wel, kan je zo gaan dansen, heerlijke muziek, wass echt super gewoon! Porto seguro staat ook echt bekend als de feeststad van brasilie, elke dag zijn daar feesjes enzo, das zon opeluchtplaats waardat iedereen dan staat te dansen in hunne bikini, met waterspoeiers af en toe om aft e koelen, echt heerlijk, zijn we met een aantal Belgen: Pieter, Wouter, Toon, Tine en Chloe verderop een barreke gaan opzoeken, zo’n ranzige cocktail met leite condensado gaan drinken, maar dat was echt te vort, dus zijn we maar superveel schrale adfundums beginner drinken met bier, gepepperde rekening, zatte mensen, heel grappig wel, contest tussen Pieter enWouter: aangezien de kleine glaasjes te zwak waren voor adfundums te doen dahcten de mannen van heej we doe nom ter eerste een fles van ne liter op, heel grappig me die twee manne die echt neer gingen, en maar blikjve kappe hehe, toen we terug moeste naar de bus om 5 uur was wel moeilijk om dat nit e laten merken J En dan ‘savonds me keiveel op de kamer rustig gezeten..
Volgende dag was het vroeg opstaan om 2uur te rijden naar een strand, was wel mooi, maar ni om te zeggen zoooh special ofzo.. Savonds was het dan talentenshow: Bart, Wouter en Piter verkleed als vrouw, Toon + Belgische meisjes: Reggi, Juan + Lisa zone sensuele latinodans, gemixt met funk, hilarisch, Paula, Felicitas en Hannah gezongen, …. Vlak derna was het dan AXE LES, was echt hilarisch toen z eons de creu dans aanleerde :D, das z one mug harde slettendans, nadien avondeten en dan gaan feesten op Ile dos Aquarias: das dus zo’n eiland waar je heen gaat me nen boot, echt zo’n feesteiland, dan heb je zo’n tTrance strand, zo een podium waar ze Axe concertjes geven, waar iedereen gelijk ne zot staat te springen, een foroo plekje en zo’n kleine club waar ze beetje tzelfde als in Belgie spleen, was echt geweldig,
Na het feeste hadden we tijd om even te doushen en te ontbijden en nadien 20 uur rijden naar RIO DE JANEEEEEEEIIIRRROOOOO
Waren rellen op de bus : den ene helft wilde The Oc zien, den andere helft wilde Aladin of andere film zien, wij allemaal superluid dat deuntje van the Oc beginnen zingen “California here we come, right back were we started from, californiaaaaaaaa, here we cooooooome!!” Die monitore warden een beetje zot, en dan heel den tijd: OC! OC!OC!OC! hehe

RIO DE JANEEEEIIIRRRROOOOO

Tege 3uur snachts zijn we aangekomen in thotel, data an het beroemde strand van Copacabana ligt!! En na een korte nacht opgestaan en met zen allen naar het beroemde standbeeld van de Christus gaan zien: Christo Redentor, gingen we der me zon treintje naartoe, helemaal tot op den berg, en amai maat, dat standbeeld is muuuug groot! Kanje je niet inbeelden! Nog wat toeristenshopping gedaan daar en dan naar het HardRockCafé Rio de Janeiro gegaan, daar superlang in de winkel gestaan voor soevenirrekes zodat er geen tijd meer was om binnen te gaan L tegen 6uur kwamen we dan terug aan int hotel, en bleek dat Felix, Niklas, nog wat Duitsers, Piter en Wouter naar huis zijn gestuur, ze hadden die echt op een degoutante manier gepakt me drank .. was wel ff minder, iedereen was al weg, behalve Wouter en nog nen Duitsers, was wel kutr dat we nieens afscheid hadden kunnen nemen mja .. Savonds in het restaurant gaan eten en dan van kamer tot klamer wat rondgehangen .. Nicolas heft mij leren tanboerijnen!! Ik kan het capoeiraritme en het samba ritme jeej J Nog naar de kaer me Duitsers geweest, dan naar de Belgen gegaan, en dan nog ffkes me Isabel naar de Mexicanen hun kamer, en daar uiteindelijk in slap gevallen :s
Volgende dag zeer moe naar het wereldberoemde stadion Maracanã gegaan! Jawel hoor het grootste stadium ter wereld! Zijn we daar op de tribumne gegaan, op de plek waar ze voetballen, tgras dus, naar de kleedkamers van de spellers, door den tunnel waar die opkomen gewandelt, was wel chiqueskes.. Derna zijn we gaan middageten en dan naar de Pão de Açúcar gegaan, nen groten berg waar ge me zon skiliftje naartoe gaat, heb je zicht over heeeel Rio em zen prachtige stranden, was jammer genoeg wel wat bewolkt dat je ni alles deftig kon zien ... Na het avondeten zijn we nog naar zon marktje op de Copacabana geweest, waar je keiveel toeristische dinges vrij goedkoop kon vinden, Dan naart hotel gekeert en om middernacht naar de jongenskamer gegaan, 18de verjaardag van Tine gaan vieren, daar nog tot 2,30 blijven hangen en dan gaan pitten
Volgende ochtend zijn we onze laatste citytour gaan doen, echt door het stadje van RIO gaan wandelen, en vervolgens naar de Carnavalstad van Rio gegaan, dat zijn dus allemaal grote hangars waar de praalwagens voor carnival worden gemaakt per samba school. Was echt indrukwekkend om dat allemaal te zien, maar jammer genoeg mochten we geen fotos trekken omdat het grote publiek de praalwagens nog niet mag zien voor carnival, die hadden nog een week om dat klaar te maken en bij sommigen was er nog wel wat werk aan, en echt alles is tot in de kleinste details uitgewerkt, echt chique zenne.. Zo van die grote praalwagen, met enorm grote motoren vanbinnen, elke praalwagen complete verschillend van elkaar, mini staanplaatsen voor de danseressen, … Derna zijn we naart shoppingcenter gegaan om tee ten en waren we daar ffkes vrij, en savonds nah et eten was het Funk en Samba les, amai da was echt hilaaarisch, die Funk is de grootste slettendaans datter bestaat, echt wel grappig, en de samba is gewoon echt mug moeilijk he en nadien was e rook zon wedstrijdje, dan moest je opschrijven bij elk onderwerp vb wie was de grappigste van de trip moet je jongens en meisjesnaam invullen enal, en ik was samen met Chloe de sympatiekste jeej hehe.. Onze laatste nacht int hotel was ni echt zo wauw iedereen was gewoon echt doodop, en be nom 4 uur ook gaan slapen ..
Volgende dag vertrok iedereen een voor een

TERUGREIS

Hd een vlucht van Rio naar Goiania, daar zou normal iemand van AFS me opwachten, maar dat is niet gebeurd, dus pakte ik men taxitje maar naart busstation, een halfuurtje moeten wachten en dan had ik al een bus naar Gurupi, voor 10 uur in zon stinkende bus waar den airco veel te hard staat, iedereen was slim en had een dekentje bij, behalve ons agelle natuurlijk, ik vroos bena dood maja.. dan om 5u smorgends in Gurupi aangekomen en direct gaan pitten tot 2 uur, men zak uitgepakt enal, en savonds met andrea naart huis van andre gegaan, daar het ik jacaré gegeten = krokodil, maar eigenlijk is dat dus illegal om dat in Brazilie tee ten maarja.. Volgende dag mocht ik thuisblijven, had men mam overtuigd dat ik moest slapen en uitrustren ipv naart school te gaan want de dag erna was het namelijk carnaval!!

Ben vandaag men ticket + bandje + tshirt die al bij de naaister ligt om te laten costumizen (zoals dat hier de gewoonte is) + mijnen beker waar ik de 5 dagen gratis drank mee krijg J vanavond is carnaval en heb er suuuuperveel zin in! er volgt nadien wel een uitgebreid verlagje van!!

Noordoostenreis was echt de beste maand van men uitwisselingsjaar! Waren prachtige steden, zalige mensen, en monitoren die echt keiveel toelieten, die ons naar feesjes die ni int programma voorzien waren lieten gaan enal, was echt een droomreis!!
DANKJEWEL MAM EN PAP VOOR DEZE REIS!!!
Hou van jullie allemaal!! En tot binnen 5 maanden!!

3 opmerkingen:

carow zei

Hey Lieverd!
Ik lig hier strijk terwijl ik da lees :)
Ik zie u al op zo'n groot wit paard klimmen, om er dan eindelijk op te zitte met ne kop van oooh help wat is dit hier :)
En euh The O.C verkiezen boven Aladin, wat is da nu voor iets!! Disney rulet!! :)
Bij het woord Copacabana denk ik alleen aan die margi 'discotheek'. :)
En kan nog wel ff doorgaan, maar ik weet niet of hier ne limiet staat op de hoeveelheid die je typt :)
Ik schrijf het wel in een brief!
Amuseer u daar! Veel plezier tijdens carnaval, spaar u lever een beetje :p
En keb het daarstraks ook zitte denken, vijf maanden, valt echt wel mee :) Ben aant aftellen want mis u zot hard!!
dikke zoen!!
carow die van u houdt!! x

Anoniem zei

ooooh my gooood, gaelle
ge weet ni hoe jaloers ik ben!!
hier is het sneeuw en -5 hehe :)
ma in ieder geval, goe feeste me carnaval ma da moet ik u ni zegge he... dikke kus

Isabel zei

Gaëlle!!
Ik heb net uw verslag gelezen van de reis, en vind het echt zalig.
Dat van mij is echt zoo saai, precies de informatie die er in een reisboekske zou staan.
Ik had opgeschreven wat ik me nog herinnerde, ma khad beter ook een dagboek bijgehouden! :p
Hopelijk was uw carnaval echt zalig! :)
Beijoss da sua amiga..