donderdag 6 september 2007

een maand later ...

heey iedereen,
sorry dat ik weer een tijdje niets gepost heb, maar ik heb hier een DRUK leven hoor + ben me volledig aan het integreren in de Brasiliaanse levensstijl, dus ik ben lui aan het worden.
Twas hier de warmste week ooit denkik ofzo, twas heel de week in de 40 graden, dat viel ook te merken int school, meer en meer mensen vallen ziek (ik dacht eigenlijk dat die Brasilianen er toch tegen moesten kunnen? niet dus, de pussy's!) en ik ze hebben de airconditioning in de klas voor het eerste gebruikt!!

vorige keer zat ik dat hier allemaal eens te overlezen en eigenlijk is mijn weblog echt SAAI :d dus zal niet elk detail vertellen maar gewoon 'boeiende' nieuwigheden..
Ik heb voor de eerste keer kokoswater gedronken! had dat nog nooit gedronken en dat vond Mana keiraar. Roept ff haar pap, die komt ne kokosnoot uit den boom halen en hakt die open voor ons. Vers uit de palmboom :p das niet zo speciaal, maar wel heel lekker.
Vandeweek voor de eerste keer echt gesocialised me iedereen vant school enal, jaja int portugees welteverstaan want der spreekt niet zo veel volk engels .. Begin me hier meer en meer te integreren, men eigen vrienden te hebben, alles komt op zen ppotjes :)
Vandeweek ook naar gitaarwinkels gegaan want kwil me der een aanschaffen, ook men eerste gitaarles gehad, ik kan dus een liedje spelen met maar 2 noten in hehe wist eerlijk gezegt niet datta bestond, en de leerkracht wilt dak da int portuguees zing ma snap er nix van hehe
Op school ist eigenlijk altijd wel grappig.. leerkracht van chemie vb is zo belachelijk dat het grappig wordt.. constant dat ge strijk ligt gewoon!

Zaterdag was er een feesje, dat ge kunt vergelijken met carnaval zeiden ze, dat begon om 3 uur smiddags tot savonds laat ... Tesamen met u ticket kreegt ge nen t-shirt van dat feesje, Daniella bracht dat naar de naaister en zei dat iedereen dat deed en dat we dat zeker ook moesten doen dus wij ok laten we onze t-shirt ook pimpen zeker :S Maar al een gelukdat we dat gedaan hadden, echt iiiieedereen had dat gedaan, dat was echt wel graaf zich hoeveel creaties ge kunt bekomen van 1 simpel model. feesje was echt goed. was een vrij zat feesje :) Maar de jongens zijn echt wel irritant, hoeveel dat er ni komen vragen om u te kussen, maar ben blij als ze het tenminste vragen want er is ook een deel dat u gewoon uit het niets vastpakt in een greep houdt en gewoon begint te kussen, ma geeft die gewoon ne klop en ze snappen het wel :) Dan nog ne vriend van mij die ineens heel zen liefde voor mij kwam verklaren: ge zijt de liefde van men leven enal, ajjaa probeer dan u lach maar eens in te houden .. soit trwas echt een geslaagd feesje!
(was ook het eerste feesje met hete college-boys ;-))

Voor de rest ben ik hier zowat verslaafd aan capoeira das zooooh zalig!! doe ik zelf nog liever als turnen! dus dat wilt al veel zeggen he! dat gaank echt missen in Belgie weet ik nu al ..

Voor de rest ben ik het eten echt BEU aant geraken! elke dag bonen + rijst + taai vlees met veel vet aan. soms zelf nix van groenten of fruit bij :s en als er fruitsap is kappen die er tonnen suiker bij pff :( ik mis de belgische keuken ...

Geen opmerkingen: